Symphotell

Vi ønsker ikke å kun være en konferanse som gir dere faglig input og gode key note speakers. Vi vil være en møteplass der dere kan møte mennesker som dere ønsker å dele erfaringer med. Et sted der dere kan møte nye fremtidige forretningsforbindelser. En plass der man kan møte noen som virkelig utfordrer måten du driver business på, om det er en student, professor eller konkurrent. I 2017 vil møteplassen utvides til SympHotell.

 

 

 

 


SympHotell vil i 2017 vil være lokalisert på Scandic Ørnen, (Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen). Dette vil være det offisielle deltakerhotellet. Som ordinær deltaker er det inkludert overnatting m/frokost på SympHotell fra 22. til 23. mars. Banketten 22. mars vil også foregå her.

 

Frokost 23. mars (06.30-07.45)

Bergens beste hotellfrokost serveres i restauranten, Aquila, før bussene tar deg opp til NHH for konferansens andre dag! 

 

Booking av møterom

På hotellet vil vi tilrettelegge for booking av møterom dersom du ønsker å ta en lengre prat med noen av de andre deltakerne du vet skal på konferansen, eller om du møter personer under konferansen du ønsker å snakke mer med. Skulle det være ønskelig å ta med hele styret på konferansen og slå dette sammen med et styremøte enten dagen før eller etter? Ikke nøl med å ta kontakt, så kan vi legge opp et spesielt opplegg for dette.

For booking, send mail til mats@symposiet.no med møtedeltakere og ønsket tidspunkt.

 

Transport

Det vil bli satt opp busser som frakter dere til/fra Flesland – NHH og til/fra NHH – SympHotell. Vi setter ikke opp busser som korresponderer med andre hotell i Bergen.

 

For de som har særegne avtaler vil hotellet måtte bestilles separat. Send oss mail på therese@symposiet.no dersom du har spørsmål vedrørende dette. Vi bestiller gjerne for deg, slik at du får rabattert pris.