Våre samarbeidspartnere

GK-Logo

Geelmuyden Kiese er Skandinavias største partnereide kommunikasjonsbyrå. Selskapet har 160 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København, Stockholm og Brüssel.

Geelmuyden Kiese er ikke opptatt av kommunikasjon i seg selv, men av de endringene man kan skape med kommunikasjon. Deres grunnverdier er åpenhet, integritet, offensivitet og sans for humor. Derfor er det en stor glede for NHH-Symposiet 2017 å ha Geelmuyden Kiese som samarbeidspartner.

Med Geelmuyden Kieses hjelp skal hele Norge få høre om hva NHH-Symposiet 2017 skal dreie seg om.

 

 

 

Friele-logo-PMS187

Friele har eksistert i over 210 år og mottar årlig ca. 13.000 tonn råkaffe på Midtunhagen i Bergen. På huset har vi kaffeeksperter som lagrer, brenner, blander, kverner og pakker kaffen. Vi er en viktig kaffeleverandør til både privat- og bedriftsmarkedet for hele Norge.

 

 

Logo Principle04

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med omlag 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Ringnes leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet! Ringnes AS ønsker NHH lykke til med årets utgave av NHH-Symposiet.

 

 

 

800x600 p (1)

Opplevelser som setter spor

Gyro er Norges ledende leverandør av opplevelsesbasert kommunikasjon. Med 30 års erfaring fra oppdrag for næringslivet og offentlig sektor er vi med deg hele veien – fra konseptutvikling til gjennomføring.

Tjenestene omfatter utarbeidelse av mål og strategier, utvikling av konsepter og kreative løsninger, programutvikling, prosjektledelse og operativ gjennomføring. Gyro sikrer trygghet og kvalitet i alle deler av gjennomføringen.

Gyro _lab er det siste tilskuddet hos oss og leverer digitale tjenester og skreddersydde løsninger innen kommunikasjon og markedsføring. Vi leverer målbare løsninger som øker eventets effekt og kundens digitale fotavtrykk. Løsninger for morgendagens kunder.

 

 

BFO logo

Bergen Filharmoniske Orkester er nasjonalorkester, har 101 musikere og feiret 250-årsjubileum i 2015. Orkesterets arena er Grieghallen og har årlig ca. 100 arrangementer med et publikum på rundt 100 000. 

Orkesteret turnerer internasjonalt samt på Vestlandet, og har en stor virksomhet i tillegg til sin rene konsertaktivitet: Plateinnspillinger, talentutvikling i form av årlige konserter for unge talenter (De Unges Konsert), Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester og en egen assistentdirigentordning.

I 2015 ble en egen gratis strømmetjeneste etablert, Digitalt Konserthus. Det fokuseres på barn og unge gjennom programmet Bli inspirert! hvor alle sjetteklassinger i Bergen inviteres til en generalprøve etter å ha gatt besøk av vår orkesterpedagog i forkant. 

En annen viktig satsing er Musikk for minnet hvor orkesterets musikere har workshops og konsert med demente. 

www.harmonien.no