NHH-Symposiet 2017 presenterer: Konsernlederforbrødring

KL

Under årets konferanse inviterer vi konsernledere fra flere av Norges største bedrifter til å delta på det vi, i ekte studentforeningsånd, har kalt konsernlederforbrødring.

Forbrødring er det vi i studentforeningen kaller det når to eller flere undergrupper eller idrettslag møtes og gjør noe sosialt sammen for å bli bedre kjent på tvers av studentforeningen, og bli kjent med mennesker man kanskje ikke ellers ville blitt kjent med.

Forbrødringen vil foregå på en slik måte at medlemmene i de ulike ledergruppene blir fordelt på flere grupper, i tillegg til at det vil være studenter som også deltar i disse. På denne måten vil gruppene bestå av kompetanse og kjennskap til problemstillinger i ulike bransjer, samt at studentene vil gi gruppene et ungt og annerledes perspektiv.

NHH-Symposiet mener at norsk næringsliv må trekke i samme retning, og ha dialog på tvers av bransjer. Slik klarer vi å bygge opp under et dynamisk og kreativt miljø, der nyskapning og innovasjon er en selvfølgelighet.

Vi er stolte over at flere av Norges konsernledelser tar tid fra sin hektiske hverdag til å møtes i Jebsenssentrets lokaler på ærverdige NHH for å la sitt tankesett bli utfordret av andre ledelser, men ikke minst av oss millennials.

Selskapene som skal forbrødres er Storebrand, Telia Norge, Experis Norge, DNB, Accenture Norge, Norsk Hydro, Telenor Norge, Statoil, Microsoft, Marine Harvest, Aker Solutions og Yara International. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *