Keeping Up With The Milliennials

blogg

Framtiden tilhører de som har evnen til å tilpasse seg. NHH-Symposiet 2017 utfordrer næringslivet til å være mer enn en tilskuer til utvikling, men en driver av det.

NHH-Symposiet er tilbake,denne gang for å utfordre det etablerte. Det er studenter som representerer fremtiden, en fremtid avhengig av å se mulighetene i utfordringene. Det å forstå viktigheten av at dagens unge tar en utfordrerrolle er helt essensielt for videre utvikling. Den som ikke er forandringsdyktig, vil ikke overleve en forretningsverden i stadig forandring. Dette betyr at dagens beslutningstakere må bli modigere – for å holde tritt med rask endringstakt og overleve i global konkurranse må vi være endringene forut, ved å utfordre det etablerte.

For at endring skal være mulig, må man ha med flere på laget enn bare ledelsen. I morgendagens samfunn må bedrifter og individer, samfunnsledere og arbeidstakere være fleksible for å møte utfordringene. Dette krever en revolusjon i kompetanseutviklingen. Som studenter er det nettopp vi som skal innta rollene i morgendagens samfunn, som ledere, arbeidstakere og privatpersoner. Vi kommer til å være ansvarlig for å ta en rekke beslutninger, som del av en bedrift og som enkeltindivid. Det er derfor vi ser det som vår rett og plikt å ta et oppgjør med utdanningssystemet. Å utstyre de kommende generasjoner med de riktige verktøyene til å hevde seg i den globaliserte verden er viktigere nå, enn noen gang. Det er derfor NHH-Symposiet har gleden av å introdusere tre av konferansens foredragsholdere.

JC Oliver, nåværende Global Chief Creative Officer i AOL og tidligere Global Head of Innovation i Microsoft, har vært en av de ledende stemmene innen bruken av «New Media». Med fartstid fra The Economist og BBC har Oliver erfaring både i dybde og bredde når det gjelder kommunikasjon. Ved å fokusere på områder der teknologi, næringsliv og kreativitet møtes, ser Oliver løsninger der andre ser problemer.  Som prisvinnende mediestrateg har Oliver jobbet med bedrifters evne til å tilpasse seg teknologisk forandring for å kunne gjøre nytte av den på best mulig måte. Som Oliver selv sier “Innovasjon er en måte å tenke, ikke en teknologi”. Det er derfor NHH-Symposiet stolte av å ha JC Oliver som en av foredragsholderne ved konferansen i 2017.

I en alder av 38 har Julien Codorniou rukket å være leder for forretningsutvikling i Microsoft, styremedlem i avisen Le Monde, forfatter av boken The Kelkoo.com success story. Julien Codorniou er i dag sjef for Facebook at Work, en nyskapende plattform i Facebook med fokus på kommunikasjon innad bedrifter eller konsern. Workplace har som mål å kombinere den tradisjonelle eposten med det sosiale nettverket Facebook. Man skal her kunne oppdatere seg på møter, få beskjeder fra sjefen og dagligdagse hendelser på arbeidsplassen. Workplace utfordrer det etablerte, og Codorniou uttalte at «The mission is not to kill email, but it is what happens».

Fremtiden er digital, og Hege Skryseth skal lede Norge inn i den. Som leder av  Kongsberg Digital står Skryseth i brodden for å skape Norges teknologiske framtid. Kongsberg Digtial er et nyetablert datterselskap av Kongsberg Gruppen.  Med den norske produksjonen i omstillingsfase, er utvikling av ny teknologi et viktig steg framover. Selskap kan enten være med å ri bølgen, eller bli knust av den. Som tidligere CEO av Microsoft Norge og Geodata har Skryseth erfaring med å jobbe i selskaper som konstant jobber med å utvikle seg selv, samt teknologien de benytter

Vi i NHH Symposiet 2017 mener morgendagens vinnere ser muligheter der andre ser utfordringer. Det er dette vår konferanse kommer til å handle om. Vi vil skape en annerledes debatt enn den som forekommer på de fleste konferanser. Vårt viktigste trumfkort er oss selv, studentene,og NHH-Symposiet er talerøret for den kommende generasjon av arbeidstakere. Det unike perspektiv vi kan tilby næringslivet er en innovative måte å møte framtidens utfordringer. Det vil være vi, milleniumsgenerasjonen, the millennials, som vil forme fremtiden Det er også vår oppgave å forandre institusjonene som former oss. Dag to av konferansen fokuserer derfor på hvordan utdanningen kan endres til å bli en arena som skaper morgendagens innovatører. Dette vil NHH-Symposiet gjør ved å inkludere studentsstemmer i debatt og foredrag.

NHH-symposiet 2017 ønsker hjertelig velkommen til konferanse den 22. og 23. mars 2017.

Vi skaper debatten det er verdt å lytte til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *