Hovedsamarbeidspartnere

Storebrand

I storebrand vet vi når vi har lykkes. Det er når kundene våre anbefaler oss. Har du lyst til å hjelpe oss å nå denne visjonen? Har du egenskapene og kunnskapen som skal til? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi kan love deg et stimulerende arbeidsmiljø der du får brukt ditt talent og utviklet deg både faglig og personlig. Som ansatt i Storebrand får du også mulighet til å påvirke verden i en mer bærekraftig retning.

Les mer om vårt arbeid med bærekraft her; Storebrand.no/barekraft

 

 

experis_logo

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. 

Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis for du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk.

 

Acc_Logo_Full_Black

 

 Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter.

Med rundt 394 000 ansatte i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon, besøk oss på www.accenture.no

 

 

 

Telia-Norge-ny-logo-outloud

 

Vi er Telia i Norge, den nye generasjonen telekomselskap. Våre over 1200 dyktige kollegaer møter daglig tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper vår digitale fremtid og fører verden nærmere våre kunder.

Vi har utfordret monopolmakt, demokratisert telekommunikasjonen og vært i teten på teknologi siden mobilkommunikasjonen kom til landet. Halve Norge er koblet opp til våre løsninger, kundetilbud og mobilnett, men ambisjonen er å få enda flere med oss på å erobre det digitale mulighetsrommet.

Telia, The New Generation Telco