For studentene

Studentene inviteres til NHH-Symposiet 2017 – Keeping up with the millennials!

22-23. mars har studentene mulighet til å få innblikk i Europas største studentdrevne næringslivskonferanse. Vi kommer til å streame konferansen i tillegg til at flere av NHH-Symposiet 2017s foredragsholdere kommer for å holde foredrag, eksklusivt for studentene.

22. mars skal partner i Startuplab, Rolf Assev holde et foredrag, og Liz Ann Sonders kommer for å ha en Q&A for studentene.
Studentene vil også kunne delta i aktiviseringssesjonen under konferansen. Da får vi se hvordan dagens beslutningstakere og milleniumsgenerasjonen ville investert i ulike startup-bedrifter. I Aulaen skal dagens beslutningstakere gjøre sine valg, samtidig som morgendagens beslutningstakere sitter i Aud A og tar de samme valgene.

23. mars kommer innovasjonsdirektør i IBM Norge, Thomas Anglero, og det vil være en paneldebatt med DNB, Capgemini og Elkem om hvordan den teknologiske utviklingen påvirker deres jobbhverdag og hvilken kompetanse de krever av nyutdannede NHH-studenter.

Det vil være mulig å gå inn og ut av auditoriet under streamingen, men ikke under foredragene. Kom til Aud A for å benytte deg av muligheten til å komme tett innpå og diskutere med noen av næringslivet viktigste personer!