KVELDSARRANGEMENT 

NHH-Symposiet er mye mer enn en konferanse. Det er den perfekte møteplass. Vi legger stor vekt på å levere en helhetsopplevelse for våre deltakere, blant annet gjennom et fullspekket kveldsarrangement. Bankett og kveldsarrangement vil være på SympHotell. 

Kvelden starter 19:00, kun en liten heistur fra hotellrommet ditt.


Vorspiel: Kjellerlekene / mingling

Kvelden, 22. mars, starter med mingling og aperitiff i foajéen på SympHotell.  

For de som ønsker vil det være et eksklusivt møte med studentforeningen ved NHH. Vi er stolte av å ha landets mest aktive studentforening, og som deltaker skal du få oppleve livet som student igjen. Denne gangen som NHH-student! En rekke av skolens grupper vil vise seg frem og la deg som deltaker bli med på deres unike opplegg.

Hver gruppe vil ha sitt eget rom, og disse rommene vil være lett tilgjengelig rundt foajéen hvor mingling foregår.   

Bankett

Studentsjarm, mat, og enda mer studentsjarm! Banketten til NHH-Symposiet vil være den perfekte kombinasjon av underholdning fra studentforeningen, uformelle møter med norsk næringsliv, og mat av beste klasse.   

Banketten finner sted i storsalen til SympHotell. Antrekk for kvelden er pent.

Nachspiel: På Bergens tak

Etter banketten inviteres alle deltakerne til nachspiel i skybaren på hotellet. Baren vil være åpen, og det blir endelig lov til å ta av seg de høye helene, løsne på slipset og danse inn i nattestimene. Men husk at du skal tilbake på konferanse dagen etter!

Frokost 23. mars

Bergens beste hotellfrokost serveres i restauranten, Aquila, før bussene tar deg med opp til NHH hvor konferansens andre dag starter.